Vikdörrar

 

harmonijkoweVad är en vikdörr? En vikdörr är flera sammankopplade dörrar, där du kan öppna upp en eller flera så att du får en öppning som i princip är lika stor som vikdörrskarmen. Dörrarna skjuts ihop som ett dragspel. Vikdörrar är praktiska ute-eller innerdörrar som inte tar upp någon plats och passar utmärkt i en trång hall eller som diskret avdelning av två rum. Vikdörrar är exklusivt och kostar mer än skjutdörrar, men vill man öppna upp hela väggen och ha känslan av möte med naturen då är BERTRANDS dörren bästa som man kan välja.
BERTRAND tillverkar vikdörrar av aluminium, trä och i PVC. För att uppfylla Dina förväntningar måttillverkar vi vikdörr för perfekt passform till ditt hus, i alla färger, storlekar, öppningar (inåt eller utåt), med alla typer av glas. Hos Oss är du designer och bestämmer helt vilken vikdörr vi ska tillverka åt dig. Eftersom vi förstår att Ditt hem är den plats där du ska kunna njuta av varenda centimeter. För varje centimeter kostar ju pengar. Vikdörr ger dig mer utrymme att njuta på. Den svängradie som vanliga dörrar kräver behövs inte mer. Och då sparar du mycket plats: Du har mer yta att ställa saker mot väggen. Smala, vinklade korridorer eller avskiljning av alkover utgör inte längre något problem. Du kanske gillar den visuella effekten: mer plats, mer luft!

Som BERTRANDS kund Du väljer själv om du vill ha dörrpaketet att vikas åt höger eller vänster. Utåt eller inåt i rummet.

Våra kunder kan få vikdörr i alla färger, alla glas, i alla mått.

Om värdering vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.

Postad i