Fönster

 

arrow-butPVC-fönster

PVC eller polyvinylklorid är ett modernt material med mångsidiga tillämpningar. Det är ett mycket bra material på fönstren. Systems PVC fönsterprofiler utvecklats under många år och nu är de av en mycket hög nivå, framgångsrikt konkurrera med fönster av andra material.

arrow-butPVC – ALU

Fönstren av en kombination av material, PVC och aluminium.

arrow-butTräfönster

Trä är en beprövad, elegant och naturmaterial för många år framgångsrikt använts i fönster snickeri. I vårt erbjudande finns fönster av olika träslag, såsom tall, ek, Sapeli, meranti, sibirisk lärk och andra beroende på kundens behov.

arrow-butTrä-aluminiumfönster

Kunder som uppskattar trä och samtidigt vill ge fönster maximal hållbarhet med minimalt underhåll på dem. Vi erbjuder moderna träfönster – aluminium. Det är den perfekta lösningen – inifrån och ut vackra, trä, utomhus hållbart och lättskött aluminium. De är elegant och har en modern design, brett utbud av färger och möjligheten att träimitation struktur på aluminium.

arrow-butAluminiumfönster

Aluminiumsystem möjliggör byggandet av många olika typer av fönster och dörrar, beroende på omfattningen och detaljerade krav på funktion, estetik, värmeisolering, motståndskraft mot inbrott, rök täthet eller brandsäkerhet. De inkluderar både strukturer utan värmeisolering utformad för konstruktion av mellanväggar eller balkonginglasning , samt lösningar baserade på profiler värmeisolerade .

arrow-butFönstren för passivhus

Passiv konstruktion är en annan milstolpe mot energieffektivitet. För ett passivhus byggnad menar vi att på vintern och på sommaren når en hög “livskvalitet” med en maximal minskning av energiförbrukningen för uppvärmning och luftkonditionering. Ett passivhus använder värme tillgänglig solljus som faller in genom fönstren. Å andra sidan, gör det möjligt för överdriven infiltration utomhusvärme från de fasta ämnena som finns i hemmet.

arrow-butVikdörr

Vikdörrar är idealiska för att erhålla ett stort utrymme och bred passage. De kan även ha en bredd av flera meter. Vikdörrar kan vara gjorda av aluminium, PVC eller trä.

arrow-butTilt och skjutdörr (PSK)

Dörrar tilt-glidande PVC är gjorda av samma profiler som fönster och dörrar TREND TREND och COMFORT XL. Dörrarna av denna typ är ett intressant alternativ till standarden, normalt stängda dörrar, att varje gång du öppnar äga rum i rummet.

arrow-butSkjutdörr (HST)

Skjutdörrar aluminium-trä Alutrend är essensen av funktionalitet och elegans. Stora glasytor ger wnętrznom unik karaktär. Skjutdörrar ger total frihet i inre rum. I motsats till standard, normalt stängda dörrar sina vingar i linje utmed styrningen och tar inte ett uns av värdefull golvyta.

arrow-butFönster tillbehör

Utforska Bertrand’s fönster tillbehör.

Monteringssystem
Möt system, installation av fönster Bertrand.

Postad i