Klip-och skjut (PSK)

 

Klip- och skjut dörr det är ett alternativ för standard balkongdörrar . Om Du vill spåra plats vilken är nödvändigt vid öppning av balkong båge kan Du enligt ersätta det med klip- och skjutsystem. Som namnet antyder båge kan avsättas (i standard balkonger) eller skjuta (beroende på behoven till vänster eller höger). Skjut dörrar har en stor fördel i jämförelse med vanliga balkongdörrar – de snäpper sig inte under påverkan av vind eller drag .

BERTRAND erbjuder denna typ av lösningar i all teknik (PCV, trä, aluminium, trä- och aluminium). Förger på liknande sätt som i vikdörrsystemer anpassas efter individuella användarpreferenser av kunden.

psk

Aluminium klip- och skjutdörrar tillverkas både av termiskisolerade profiler och profiler som är inte isolerade. Färgar design beror på kundens önskemål. Profiler kan målas bl.a. i alla förger RAL, kan också imitera trä struktur .

Trä klip- och sjutdörrar är täckta med fyra lackbeläggningar i högsta kvalitet. Traditionella profiler är täckta med transparentlack eller genomskilning som förstärker avsevärt den naturliga skönheten av trä. För att ge en mer modern karaktär erbjuder vi möjlighet att måla strukturen med täckfärger i alla färger RAL.

psk_p

BERTRAND erbjuder också klip- och skjut dörrar i trä- och aluminium profiler ( med aluminiumbeklädnad på utsidan).  Aluminiumbeklädnad skyddar trä mot negativa effekterna av väderförhållanden.

Klip- öch skjut dörrar i PCV liknande som aluminiumsystemer kan imitera trä struktur och  kan även finns i homogenfärger på utsidan i acrylcolor – som är ca.0,5 mm tjockare än vanlig lackskift, reptålig, oskiljaktig bunden med profilen, okänslig för flagning och flisning, lättskött och kräver nästan inget underhåll.

Om värdering vänligen kontakta oss via telefon eller e-post.

Postad i